Producten en diensten

Warmte Koudetechniek

Lucht behandeling

Service en Onderhoud

Sanitair Techniek
 

 • Warmtetechniek / koudetechniek

  U vindt het een beetje fris? Laat Alwako u verwarmen. Centrale verwarming, vloerverwarming, direct of indirect gestookte luchtverhitters, stralingspanelen; er is een systeem voor elke wens, van huiskamer tot fabriekshal.

   

  Nieuwe ontwikkelingen, ook waar het gaat om energiebeheersing en –besparing, volgen we op de voet.

   

 • Luchtbehandeling

  Luchtbehandeling is meer dan ventilatie of airconditioning. Het omvat koelen, verwarmen, bevochtigen, ontvochtigen, ventileren en filteren van lucht om binnenshuis een zo prettig mogelijk klimaat te scheppen. Alwako heeft hierin een grote deskundigheid opgebouwd, zodat we kunnen voldoen aan al uw wensen.

   

 • Service en onderhoud

  “Zorg dat de klant ook ná de oplevering tevreden blijft” dat is het motto van onze directie. Daarom besteden we altijd veel aandacht aan de service. U moet erop kunnen vertrouwen dat u uw installatie jarenlang prettig kunt gebruiken.

   

  Onze service-medewerkers beschouwen we als de ambassadeurs van ons bedrijf. Zij zorgen dat het goed komt en dat u een tevreden klant blijft. Zodat u de volgende keer weer kiest voor Alwako.

   

 • Sanitair techniek

  In elk gebouw waar mensen leven en werken, is behoefte aan adequate sanitaire voorzieningen. Dat geldt voor uw badkamer, maar ook voor het sportcomplex waar dagelijks honderden sporters van de douches gebruikmaken. Alwako heeft oplossingen voor alle sanitaire vragen.

   

  Een complete woonflat voorzien van sanitair is voor ons evenzo gesneden koek als het installeren van een toilet in een woonhuis.

   

Home Diensten